Restaurant:eat At Ease by Artta Concept Studio

Artta Concept Studio Shares The Eat At Ease Restaurant

ARTTA Concept Studio, the creative mind behind the awarded work Restaurant:Eat at Ease by ARTTA Concept Studio says, A warehouse themed restaurant that uses various materials such as rustic metal combined with antique steel finishing on the loft area of the bar frame structure. The open kitchen uses cranberry coloured bricks to enhance the industrial look as well using exposed steel pipes on the ceiling to emphasize the height. Shutters have been used to separate the VIP room from the rest of the dining area. .

Restaurant:eat At Ease by Artta Concept Studio Images:

VIA: http://competition.adesignaward.com/design.php?ID=58771

End of the article, click here to go back to previous page, or alternatively go back to Design Prize homepage.

Salone del Design
Copyright © 2010 - 2019 Design Prize - designsprize.com - All Articles