Residence by Yu-lun Chang, Chun-han Chen and Yi-chien Wen

Yu-lun Chang, Chun-han Chen and Yi-chien Wen Presents The Light Shower-frame View Residence

Yu-Lun Chang,Chun-Han Chen and Yi-Chien Wen, the lead designer of the awarded work Residence:Light Shower - Frame View by Yu-Lun Chang,Chun-Han Chen and Yi-Chien Wen demonstrates, In this comprehensive renovation project, our team first must solve the problem of movement lines, insufficient lighting, and insufficient living space for three generations of people living in the residence. In addition to applying for and designing an elevator to solve the mobility problem of the elders, the original roundabout movement is also reorganized. A long hallway passes through the entire space, and a window is added to the wall of each space to introduce more natural lighting and ventilation. Thus, light can enter the residence, the air is ventilated, and each space has a view..

Residence by Yu-lun Chang, Chun-han Chen and Yi-chien Wen Images:

VIA: http://competition.adesignaward.com/design.php?ID=54390

End of the article, click here to go back to previous page, or alternatively go back to Design Prize homepage.

Design Rankings
Copyright © 2010 - 2019 Design Prize - designsprize.com - All Articles