Interior Architecture Studio

Coma | Interior Architecture Studio Shows The The North Face Westfiled Bondi Junction Retail Store

CoMa | Interior Architecture Studio, the maker of the displayed design Interior Architecture Studio's The North Face Westfiled Bondi Junction Retail Store explains, Situated in a shopping centre, the primary design focus was a good articulation of the shopfront to make it stand out. The customer would rarely approach the store front on therefore lateral views needed to be considered. An oversized plywood cube at 45 angle at the front of the store responds this design dilemma. This element creates a feature and backdrop for the window and offers the housing for the sales desk area. Utilising timber battens as a ceiling feature draws the customer’s eyes to the inside of the store while creating a dialogue with the shopfront cube.

Interior Architecture Studio Images:

VIA: http://competition.adesignaward.com/design.php?ID=42789

End of the article, click here to go back to previous page, or alternatively go back to Design Prize homepage.

Design Contest
Copyright © 2010 - 2017 Design Prize - designsprize.com - All Articles