Award Winning Punjab Kesari Headquarters Office

Studio Symbiosis Shares The Punjab Kesari Headquarters Office

Studio Symbiosis , the thinktank behind the award winning work Punjab Kesari Headquarters by Studio Symbiosis illustrates, Studio Symbiosis created a fusion of traditional Indian architecture and a contemporary office. Their objective is to reduce heat gain and optimize the facade opening ratio, ensuring no artificial lighting is required on a typical day. The animated facade is an outcome of different facade opening ratios depending on the orientation by digital simulation. An urban lobby is created as the entrance gesture where the landscape flows inside and extends into the central atrium space. This atrium connects the various floors and forms a communicative hub where informal meeting can happen..

Award Winning Punjab Kesari Headquarters Office Images:

VIA: http://competition.adesignaward.com/design.php?ID=49506

End of the article, click here to go back to previous page, or alternatively go back to Design Prize homepage.

Popular Designers
Copyright © 2010 - 2018 Design Prize - designsprize.com - All Articles